ИНТЕРАГРИ България АД с много изненади на БАТА АГРО Избрана

От тази година, ИНТЕРАГРИ България разширява своето портфолио и в него включва строителната техника NEW HOLLAND Construction. Заповядайте на Сектор 10 и вижте най-новите и актуални предложения от вносителя при леката строителна техника.

Очакваните премиери на земеделска техника включват новите трактори Т6 със специален акцент върху единствения шест-цилиндров трактор в сегмента – Т6.180, и една голяма изненада от NEW HOLLAND, изцяло новата серия трактори Т5 Utility, пряк наследник на емблематичната линия Т5000.

Елате на сектор 10 и вижте най-доброто и от прибиращата техника – комбайните NEW HOLLAND, представени с модели от четирите си серии: компактните ТС, надеждните СХ 6, върховите сламотръсни комбайни СХ 8 и ненадминатите световни рекордьори CR.

Сред интересните специализирани предложения, ще можете да видите трактори от компактните серии Boomer, T4 F/N/V, верижните TK и специализирана лозарска прикачна техника с марката PROVITIS, представена от машини подходяща за подрязване, привързване и обезлистяване.

Като част от своята политика водена от нуждите на фермерите, ИНТЕРАГРИ продължава да развива една от най-големите търговско-сервизни мрежи, включваща девет обекта и мобилни екипи в цялата страна, и стартира някои изключително успешни промоционални кампании за насърчаване на българския бизнес. Актуалната в момента кампания дава възможност на всеки да закупи нова машина на преференциална цена, с уникално финансиране с годишна лихва от едва 0,95% за трактори и 1,45% за комбайни NEW HOLLAND и атрактивна гаранция от 2 до 6 години.

Спестените пари обаче не са всичко. ИНТЕРАГРИ България се стреми да предостави на българските фермери винаги най-добрата техника и най-новите иновации от световните лидери NEW HOLLAND, KINZE и Gregoire-Besson, затова и броят на доволните клиенти и приятели на фирмата постоянно расте.

Заповядайте на Сектор 10 и се уверете сами. Очакват ви много изненади и награди!

Прочетена 1236 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта