Какво ще представя НИК на БАТА АГРО 2017 Избрана

И през тази година, НИК ще се включи в селскостопанското изложение БАТА АГРО 2017 с още по-голям щанд и още по-голямо разнообразие от машини и решения за прецизно земеделие.

Ето и част от акцентите под шатрите на НИК, за които нашия екип успя да проучи специално за вас:

Прецизни обработки с Trimble

Решенията на Trimble за по-прецизни обработки на полето, както за малки, така и за големи земеделски стопанства са основен акцент на щанда на НИК през тази година. Сред представеното оборудване са едни от най-популярните дисплеи за навигация у нас – Trimble CFX-750 и EZ-Guide 250, както и един от най-модерните – TMX-2050, който позволява ISOBUS връзка с инвентара, спиране на секции, автоматичен завой в края на реда и приложение на материали с променлива норма.

Ефективно пръскане с Apache и Berthoud

Посетителите на щанда за първи път ще видят на живо новите американски пръскачки с механично задвижване Apache, които се отличават с лека, но надеждна конструкция, бързина при работа и лесна поддръжка.

По традиция на щанда ще присъства и пълна гама високотехнологични пръскачки Berthoud – самоходният модел Raptor, прикачните Sprinter и Tracker, както и навесна пръскачка Elyte, давайки възможност на фермерите да изберат най-подходящата машина за нуждите на своето стопанство.

Точна сеитба с Precision Planting

Друият нов продукт, който НИК представи на българския пазар в края на миналата година, е технологията за прецизна сеитба Precision Planting, която позволява по-бърза и точна сеитба, независимо от разликите в терена и почвата. По време на изложението ще можете да видите технологията в действие.

Контрол на посевите с GeoSCAN и AgroBalance

След прецизната сеитба идва ред на контрола върху развитието на посевите, в което новите фукционалности на програмата за сателитно заснемане GeoSCAN могат да бъдат много полезни. Програмата може да се комбинира с комплексната услуга AgroBalance за почвено и растително пробовземане, анализи и препоръки за хранене. Софтуерните експерти и агрономите на НИК ще са на разположение да отговорят на всички въпроси във връзка с двете услуги.

Решения за напояване

Поливните системи Valley са последната стъпка към подсигуряването на добро развитие на растенията и предпоставка за по-висок добив. Чрез използването на пивот всеки фермер може да осигури на своите посеви най-близко до естественото напояване, а Valley като световен лидер в областта на поливните системи гарантира качество и издръжливост във времето на своите съоръжения.

Екипът на НИК ще ви очаква на площ W3 с много изненади и специални предложения само за панаира!  

Прочетена 808 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта