Дилъри на JCB от Европа се събраха в България

Заради високите си постижения и непрекъснат стремеж за подобряване на работата с клиентите българският дилър на бранда бе избран за домакин на международното събитие

JCB e третият в света по големина производител на строителна и земеделска техника, като земекопните машини и тези за строителството и индустрията имат превес, а 20% от общото производство на компанията са машини за земеделието. В световен мащаб работят 353 компании – дилъри на земеделска техника JCB. От 3 до 5 април 2017 в Парк-хотел “Стара Загора“ се проведе годишната конференция на дилърите на JCB Agriculture за Централна Европа, чиито домакин бе екипът на Оптиком ООД, българският вносител на бранда от 10 години.

В събитието взеха участие 32 делегати – търговски специалисти на английския производител и представители на дилърите на JCB от Чехия, Унгария, Австрия, Словакия и Румъния. Управляващият директор на JCB Agriculture Джон Смит запозна участниците с постиженията на пазара на агротехника с марка JCB на Европейския пазар, където брандът традиционно държи лидерска позиция в продажбите на телескопични товарачи. Продажбите на земеделски машини JCB през 2016 г. са в размер на 370 млн паунда. Значително е нараснал интересът към новите серии високоскоростни трактори JCB Fastrac 4000 и 8000 и през 2016 г. продажбите регистрират 11% ръст спрямо 2015 г.

Специалисти в направленията „Товарачи“, „Трактори“, „Сервиз и резервни части“ на JCB “Земеделие“ запознаха участниците с предстоящите новости и разработки за подобряване на продуктите и обслужването на крайните клиенти. Бяха обсъдени положителни практики и примери от работата на дилърите в страните от Централна Европа, а гостите посетиха и разгледаха центровете за продажби на машини и резервни части и сервиз на Оптиком в Стара Загора в Индустриална зона и на Новозагорско шосе. Домакините с атрактивна презентация споделиха опит от работата си на българския пазар, където JCB телескопичните товарачи са №1 по продажби. Именно заради високите си постижения и непрекъснат стремеж за подобряване на работата с клиентите си Оптиком бе избран за домакин на международното събитие.

Гостите бяха особено впечатлени от атрактивното посещение на Регионалния исторически музей, където научиха за древната и интересна история на града и дегустираха български вина на Александра Естейт, наскоро отличени на първия международен фестивал за розе в Кан.

В успешно партньорство с РИМ Стара Загора, Парк Хотел Стара Загора и ресторантите Форум, Музикато и Орфеида българските домакини демонстрираха традиционно гостоприемство и професионализъм.

етикети:
Прочетена 1593 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта