Новости и акценти на БАТА АГРО 2017 от тракторите Landini и McCormick Избрана

Разнообразни модели универсални и специализирани трактори с изгодни ценови и лизингови предложения ще намерят посетителите на щанда на Оптиком от 16 до 19 май на изложението БАТА АГРО. Специални промоционални цени ще предложат от компанията за покупки по време на панаира на много модели трактори, товарачи и инвентар. Търсете зеления печат „БАТА ЦЕНА“!

Тракторите Landini ще се представят с успешните модели от серията REX в различните си версии: S – за работа в тесноредови лозя и трайни насаждения; F - за широкоредови лозя и тесноредови овощни градини, GT - за широкоредови овощни насаждения и полска работа. Лозаро-овощарските трактори Landini REX осигуряват най-доброто изпълнение на професионалните задачи при всички механизирани операции в трайните насаждения (почвообработка, пръскане, транспорт и др.) с подобрена ергономичност, максимален комфорт и ненадмината сигурност. В помощ на българските лозари и овощари е възможността за закупуване на трактор Landini Rex 90F на изплащане срещу 9900 лв първоначална вноска и 0% лихва.

За по-малките стопанства подходящи са тракторите от новата серия 2 на Landini, която замени гамата Mistral и включва 3 модела от 44 до 54 к.с. – съвременно, гъвкаво и компактно решение при специализираните трактори. Българският си дебют на БАТА АГРО ще направи моделът Landini 2-050 с кабина. Ландини Серия 2 предоставя висока ефективност, възможност за разнообразни приложения и още повече удобство и сигурност за оператора. Тракторите от серията освен стандартна конфигурация, предлагат и вариант без кабина (GE) с по-нисък просвет и височина, специално разработен за оранжерии и закрити помещения с ниски тавани, като влиза спокойно и в най-тесните междуредия.

Landini Серия 4600 е гама трактори с малка мощност (от 23 до 47,3 к.с.) с еднакви по размер гуми, създадени да предложат уникални характеристики и превъзходно поведение в ултра-компактни размери. Предлагат се в разнообразни конфигурации, било то с еднакви гуми (вариант ISM), с по-големи задни гуми (вариант VRM) или във версии с чупеща рама (съчленени, вариант ARM), какъвто е моделът Landini 4645 ARMс български дебют на БАТА АГРО 2017.

Прилагат се за интензивни обработки в овощни градини и лозя, оранжерии и разсадници, също за поддръжка на зелени площи. Тези супер-компактни трактори са оборудвани с тихи, щадящи околната среда двигатели, надеждни многодискови спирачки и са единствените трактори в ниския мощностен диапазон със синхронизирана трансмисия с 8 предни и 4 задни скорости, максимална скорост 30 км/ч и напълно независим ВОМ с многодисков съединител в маслена баня. Здравото шаси в съчетание с голяма товароподемност позволява на тракторите от серия 4600 да работят лесно с тежък инвентар. Кормилната система осигурява висока маневреност и малък радиус на завой, а операторското място, фиксирано върху платформата с регулируем волан и удобно разположени органи за управление, правят трактора удобен и сигурен във всяка ситуация.

Трактори Landini в мощностния диапазон от 90 до 180 к.с. с атрактивни цени и възможност за покупка на лизинг ще видят гостите на изложението. Сред акцентите е моделът Landini 5-110D HC, с голям просвет от 70 см и еднакви по размер предни и задни гуми, който е актуален и търсен за приложение в зеленчукопроизводството и при някои специфични култури, за окопаване, пръскане и торене в късна фаза, когато традиционните трактори поради малкия си клиренс увреждат културите. В България тракторите от серия Landini 5D HC в комбинация с навесна щангова пръскачка са изключително популярни като успешна и по-изгодна алтернатива на скъпите самоходни пръскачки.

За всички операции в животновъдните стопанства, както и на полето, подходящ е моделът Landini 5-115H с челен товарач. Особено изгодно е предложението на Оптиком за продажба на трактора Landini 6-160L с мощност 160 к.с. за 115 000 лв без ДДС на безлихвено изплащане за 3 години и без първоначална вноска.

При тракторите McCormick интересът ще е насочен към представителите на високо-технологичните модели. Машините от серията Х5 (88 до 113 к.с.) са универсални, подходящи за всички дейности в съвременното земеделие и животновъдство. Оборудвани са с 4-цилиндрови двигатели Perkins и PowerShift трансмисия с три предавки под товар във всеки диапазон и електро-хидравличен реверс.

Тракторите McCormick от серия Х6 (114 до 130 к.с.) са с много възможности и богат избор от опции, подходящи са както за по-леки операции като сеитба, торене, прибиране на зелена маса, така и за по-тежки като оран, дисковане и др. Специално за българския пазар машините от тази серия се предлагат с по-тесен преден мост, който дава възможност да работят без затруднение в окопни култури с междуредие 70 см.

Трактори McCormick от серия Х7 ще бъдат представени с моделите Х7.670 VT Drive, с безстепенна CVT трансмисия и 195 к.с. и X7.680 Pro Drive – с електронно управляема трансмисия с автоматична смяна на предавките и 212 к.с.. Двигателите са FPT Betapower, а хидравличната система „затворен център“ гарантира висока ефективност и максимална надеждност. Кабините са с удобно разположени органи за управление и върхов комфорт. Тракторите са с технология ISOBUS и система за прецизно управление PSM (Precision Steering Management).

Прочетена 2309 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта