ВАРЕКС поема дистрибуцията на пръскачките на DAMMANN Избрана

ВАРЕКС  поема дистрибуцията на пръскачките на DAMMANN

Нова година - нова марка, такаще започне новата 2019 година за една от най-успешните фирми за дистрибуция, сервиз и продажба на селскостопански машини през последните 10 години у нас, фирма Варекс ООД.

От началото на годината фирмата започва да предлага на българския пазар високо технологичните селскостопански пръскачки с марката Dammann!

Dammann Demo day Sept 2018 2 1

Herbert Dammann GmbH е семейна компания, предприятието на която е разположено в близост до Хамбург в северозападната част на Германия, с повече от 40 години опит в проектирането, конструирането и производството на прикачни и самоходни пръскачи. Машините се характеризират с изключителна прецизност и надеждност, както и с висока степен на специализация на оборудването си.

Гамата на Dammann включва четири вида високопроизводителни и качествени прикачни и три вида самоходни пръскачки.

Dammann Filedspray 1

Land Cruiser, Classic, Profi Class и Profi Class Tandem са представителите на прикачните пръскачки. Те сас капацитет на резервоарите за разтвор от 3000л. до внушителните 14 000 л. Размерът на крилете е от 15 до 42 м., комбинирани – стомана в централните и алуминий в крайните разпръскващи секции. Моделите са с променяща се колея и голям набор от опции. Капацитетът на помпата за пълнене е от 250 до 500 л/мин., като по този начин бункерът се пълни за по-малко от 12 минути – време, считано за едно от най-кратките на пазара.

Другите машини, които ще бъдат предлагани и на българския пазар са самоходните пръскачки от най-висок клас Dammann Track. Техни представители са DT 2800H4, DT3500H4 и DT2400H4 – Highlander. Окомплектовани са с двигатели Mercedes Benz с мощност от 205 до 325 к.с. и скорост на движение при транспорт до 50км/ч. Предлагат се в три разновидности с капацитет на бункера от 4000 л. До 12000 . Машините са с възможност за промяна на колеята от 1,85 до 3,05 м и височината на шасито от земята от 1,05 до 1,8 м. Криле с размери от 24 м до 42 м с единични, двойни или четворни пневматично управляеми пръскащи дюзи.

Dammann Night spray 1

Благодарение на високата си скорост на засмукване от 320 до 500 л/мин. бункерът се пълни много бързо. Всички пръскачки имат съвременна система за смесване на препаратите, които работят безпроблемно с гранулирани, прахови или течни концентрати. Машините Dammann са с безкомпромисно качество на вградените елементи и материали, които им осигуряват дългогодишна работа във всякакви условия. Бункерът за препарати е с петгодишна гаранция и оборудван с четири почистващи дюзи, работещи под налягане от 12 бара. Уникалното самонивелиращо се шаси на машините, както и Ultra-sonic датчиците за контрол на крилата при наклонени терени спомагат производителността на пръскането да е максимална, независимо от терените на работа.

Електронната система за управление е изцяло оборудвана отнемския лидер Mueller Electronic и предоставя уникална прецизност и лекота за работа с машините на Dammann.

Първите експонати от гамата на производителя ще бъдат представени на щанда на ВАРЕКС на изложението БАТА АГРО през месец май в Стара Загора. Българските земеделски производители ще могат да се запознаят с предимствата на техниката с марката Dammann и в действие на демонстрационното поле. На по-късен етап през следващата година през месец юли, пръскачките Dammann ще участват и в традиционната годишна демонстрационна кампания VAREX Field Days 2019 г.

Допълнителна информация по продуктовата гама и условията на предлагане на машини скоро ще можете да намерите на сайта на Варекс ООД www.varex.bg или да получите на националния телефон на фирмата *7007

Прочетена 821 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта