UPL Limited обяви финализиране на придобиването на Arysta LifeScience Inc. Избрана

UPL Limited("UPL")  обяви финализиране на придобиването на Arysta LifeScience Inc. ("Arysta") от Platform Specialty Products за 4,2 милиарда долара. Завършването на сделката, която беше подписана през юли 2018 г, бележи важна стъпка в историята на UPL. Придобиването допълнително засилва позицията на UPL като световен лидер в селскостопанските решения, като общите продажби са приблизително 5 милиарда щатски долара и EBITDA в размер, около 1 милиард щатски долара.

В стремежа си към дългосрочна визия да бъде световен лидер в световната хранителна мрежа, UPL стартира своето ново намерение, наречено 'OpenAg', което представлява партньорство с отворено съзнание и създаване на печеливши такива, като по този начин разширява обхвата на създаване на по-широка хранителна мрежа.

Посредством нашата цел, ние се стремим да трансформираме селското стопанство чрез създаване на отворена селскостопанска верига, която да осигурява устойчив растеж за всички“, каза Джей Шроф, Главен Изпълнителен Директор.

Шроф добави още: “UPL ще предложи по-богат избор, по-голяма стойност и ще увеличи устойчивостта за осигуряване на световни хранителни доставки. С разнообразното си портфолио и широк глобален обхват, ние вярваме, че новата UPL ще бъде сред най-иновативните, проспериращи и уважавани компании в нашата индустрия.“

Шроф каза: “Земеделските производители се нуждаят от технологии и решения, които да служат, като им помогнат да бъдат по-устойчиви и да повишават производителността във времена на климатични промени и усъвършенстване на хранителните системи. Ние вярваме, че UPL може да предложи портфолио от технологични решения в областта на защита на растенията. Нашата богата гама от био решения, поставя началото на нова ера в устойчивото земеделие, като част от интегрираните програми за борба с вредителите и подхранване на културите.

Сделката получи одобрението на регулаторните органи по целия свят и компанията вече обяви глобални, регионални и местни ръководни екипи. Интеграцията изпреварва плана и целия управленски екип се фокусира върху създаването на стойност и осигуряването на устойчиво управление.

етикети:
Прочетена 746 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта