Денонощен кол-център за фермери щели да правят в ДФЗ Избрана

24 – часов кол център ще свързва бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони с експертите  от ДФЗ. Това стана ясно от думите на Васил Грудев, новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ в студиото на Нова телевизия.

„Системата трябва да бъде оздравена по два начина. Първият и абсолютно задължителен елемент е отваряне и прозрачност на ДФЗ. През годините фонда функционираше като затворена система, имаше трудности при комуникацията както с бенефициентите, така и с обществеността. Тук трябва да бъдат насочени  нашите усилия“, каза той.

Пълната електронизация на системите в ДФ „Земеделие“ е една от мерките, които трябва да се вземат,за да се подобри работата на Разплащателната агенция, според Грудев. Информацията е защитена по най-добрия начин, тъй като фонда функционира като банка.

Комуникацията е другата важна тема, по която ще се работи във фонда. Васил Грудев предвижда изграждането на кол център, който да бъде връзката на бенефициентите с експертите в ДФ „Земеделие“. „Корупционните практики се появяват, когато бенефициентите не знаят какво се случва с техните проекти“, каза още Грудев, който ще работи за прозрачност и публичност в комуникацията във фонда.

 

На снимката

Служителки на ДФЗ денонощно ще ви очакват на телефона, за да ви помогнат да си получите парите

 

Прочетена 1463 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта