Номинирайте любимо дърво в конкурса "Дърво с корен 2018"

До 10 септември 2018 г. продължава набирането на истории и разкази за дървета от цялата страна, докоснали с величието и миналото си сърцата ни. 

Ако имате любимо дърво, под което обичате да прекарвате време с приятели и роднини; ако вековно дърво ви е впечатлило с магнетичното си излъчване по време на разходки сред природата; ако имате дърво, което е станало част от вашия жизнен път във важен за вас момент, разкажете за него и споделете историята му с всички, които обичат и ценят дърветата и мястото им сред нас.

Предложенията следва да бъдат изпращани до адрес:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Номинацията трябва да съдържа: история на дървото - описание защо това дърво е специално и заслужава да стане любимо дърво на България; поне 3 снимки на дървото в резолюция най-малко 150 dpi (като поне едната трябва да показва дървото в цял ръст и да има поне по 1 снимка във формат "Пейзаж" и "Портрет" - по отношение ориентацията при заснемане) с посочване името на автора и получено съгласие за използване на фотографията за целите на конкурса от номиниращия и от Фондация „ЕкоОбщност“; GPS координати на местоположението му; вид, височина, обиколка и възраст на дървото; както и информация за номиниращия дървото - име, населено място, възраст, адрес за кореспонденция, електронна поща, телефон за връзка.

Приемат се номинации само за дървета, които се намират на територията на България. Дървета, които са участвали в предишни издания на конкурса, но не са спечелили в основната категория „Дърво с корен”, могат да участват в тазгодишния конкурс.

Прочетена 1299 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта