×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 659

В Болярово организират дискусия за проблемите на животновъдите

Община Болярово организира дискусионен форум на тема „ По-добър синхрон между институциите и стопаните на животни с цел превенция на епизоотични кризи на външната граница на ЕС“, съобщиха от кметството. Местната власт кани всички заинтересовани лица да се включат в дискусията.

         Животновъдите, изградили стопанствата си в граничния район с Република Турция периодично претърпяват тежки стопански загуби в резултат на опасни заболявания по животните, които налагат избиване на цели стада, се казва в поканата.

         Допълнително, доказването на подобни заболявания за територията на Р България води до сериозни икономически последици, не само за пряко засегнатите животновъдни обекти, но и за цели райони, а понякога и за цялата територия на страната ни.

         Намираме за полезно всички заинтересовани страни да обсъдят причините за неблагоприятната тенденция, какво може да се направи, за да се минимизират проявите на опасните заболявания по животните по външната граница на Р България.

         Ето защо, организираме дискусионен форум на тема „ По-добър синхрон между институциите и стопаните на животни с цел превенция на епизоотични кризи на външната граница на ЕС“.

         Датата, на която ще се проведе форумът е 12 април 2019 г. в заседателната зала на Общинския съвет в Болярово от 10,30 часа, съобщават организаторите.

Прочетена 781 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта