За втори път в Сливен ще се състои фестивал на винарите "Вино и творчество 2019"

За втори път в Сливен ще се състои фестивал на винарите "Вино и творчество 2019", съобщиха организаторите от "Обществен дарителски фонд". Домакин на събитието е Античната и средновековна крепост "Туида".
В събитието ще участват винопроизводители от Сливен и региона, които ще представят своята продукция. Всеки посетител ще има възможност да дегустира различните видове вина, както и да си купи от бутилираните продукти на избите. 
В програмата на фестивала са включени още изложба "Вино и фантазия", на която ще бъдат представени рисувани бутилки от сливенските художници Пеньо Иванов и Веселин Дамянов-Вес, живописно изрисувани дъна на бъчви от Антон Иванов, стойки за вино от бъчви на Пеньо Иванов и Антон Иванов, кукерска маска, направена от бъчви и изработена от Крикор Папазян, и др., предвидени са и концерти на местни певчески групи.
Посетителите ще могат да се включат и разгледат благотворителни творчески работилници в полза на проект "Социално кафе "Мило сърце" на фондация "Милосърдие". Фестивалът започва на 13 април. 

Прочетена 1967 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта