Да хакнем кризата в България! Избрана

След провеждането на първия агрохакатон в България AgriTechHack , НИК отново застава зад подобно събитие - Да хакнем кризата в България!

Несъмнено редица сектори от икономическия и социалния живот ще бъдат засегнати от мерките срещу вируса в България и по целия свят. Но в периоди на криза, хората се обединяват и намират неочаквани решения на проблемите. Такава е и целта на 48-часовия хакатон - да впрегне потенциала на всички креативни хора у нас за да се справим с обществения страх, ограниченията и изолацията и да покажем, че кризата може да доведе до нещо добро – повече състрадание, повече грижа за обществото, в което живеем, повече смели идеи.

3df096d5b9760247ab313e5ecaad1eb9 XL

НИК

Като компания, която внедрява нови технологии в помощ на българските фермери над 17 години, НИК изразява своята социална отговорност не само към проблемите в земеделието, но и към останалите засегнати сектори на икономиката и обществения живот. Като един от спонсорите на Да хакнем кризата в България!, НИК застава зад всички смели идеи, които могат да помогнат за разрешаването на проблемите в тази сложна за всички ни ситуация.

За хакатона

Онлайн хакатонът стартира на 27 март – 18:00 часа и продължава до 29 март 18:00 часа.

Участниците ще имат на разположение 48 часа да предложат, развият и защитят идеите си за справяне с проблемите в областите на здравеопазването, грижа за различни уязвими обществени групи и мерки за справяне с последствията от кризата за малкия и средния бизнес .

Отборите ще могат да разчитат на ментори от най-различни сфери – успешни предприемачи, чиято цел е да подпомогнат креативните и социално отговорни хора в България да реализират идеите си в полза на обществото. Към менторите се присъединява и Калоян Куманов – Мениджър Бизнес развите в НИК.

Той не е единственият представител на компанията, заявил участие в организацията на събитето, защото Иво Куманов – управител на НИК, ще бъде част от журито, което ще разпредели наградния фонд от 15 000 лв между най-добрите и полезни идеи.

Присъединете се и вие към тази инициатива като участник, ментор или спонсор! Включете се в #hackthecrisisbulgaria!

Нека да покажем, че наистина всяко зло е за добро!

Прочетена 2568 пъти Последно променена в Четвъртък, 26 Март 2020 16:01
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта